SON DAKİKA
Hava Durumu

O tuvalet kağıtları meğer hiç kullanılmaması gerekiyormuş…

Evin temel ihtiyaçları arasında olan tuvalet kağıtlarında birçok seçenek bulunur. Bu seçenekler arasında ise sağlığınız için en doğru olanı tercih etmeniz oldukça önemlidir. İşte, evinize almamanız gereken oldukça sağlıksız olan o tuvalet kağıdı…

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 14:21
Kaynak: Ensonhaber
O tuvalet kağıtları meğer hiç kullanılmaması gerekiyormuş…

Günlük hayatta sıklıkla ihtiyaç duyulan ürünler arasında yer alan tuvalet kağıdı evlerin temel ihtiyaçları arasında ilk sıralarda yer alır.

Marketlerde birçok çeşidi bulunan hangisinin tercih edilmesi gerektiği konusunda kafa karışıklığına yol açan bu çok çeşitlilik arasında en doğrusunu seçmek ise zorlayıcı olabilir.

Özellikle o çeşit tuvalet kağıtları her ne kadar cazip gözüküyor olsalar da sağlığınız açısından zararlı olan ürünler arasında yer alıyormuş. İşte, evinizde varsa atacağınız ve bir daha almamanızın sağlığınız için faydalı olacak o tuvalet kağıdı...

O çeşidi evinize sokmayın…

Tuvalet kağıdı seçiminde parfümlü olanlar belki de son tercihiniz arasında olması gerekenlerdendir. Kokusuz ve renksiz tercih edilmeleri sağlığınız açısından daha doğru bir tercihtir.

Çüklü renkli ve parfümlü içeriğe sahip olan tuvalet kağıtları ne yazık ki hassas ciltler için farklı sorunları beraberinde getirir. Bazı renkli boyalar cilt üzerinde tahrişe neden olabileceğinden dikkat edilmesi gerekir.

Parfüm ve diğer kimyasallar ile hassasiyeti artıran alerjen etkilere sebep olan ve özellikle de vücudun PH dengesini bozan tuvalet kağıtları, sağlığı tahmin edildiğinden de daha ciddi etkileyebilme ihtimali olduğundan parfümsüz ve renksiz olan tuvalet kağıtları sağlığınız açısından en doğru karardır.

Kaynak: Ensonhaber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.