SON DAKİKA
Hava Durumu

Ramazan Bayramı tatili ne zaman?

Ramazan 2024 için artık sayılı günler kaldı. Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte Ramazan Bayramı tarihi de merak ediliyor. Peki, Ramazan Bayramı tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili hangi tarihte? Bayram tatili kaç gün olacak?

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 10:11
Kaynak: Bursada Bugün
Ramazan Bayramı tatili ne zaman?

Ramazana sayılı günler kala bayramda tatil yapmak isteyenler Ramazan Bayramı tarihini, hangi günlere denk geldiğini ve kaç gün süreceğini merak ediyor. Peki, Ramazan Bayramı tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili hangi tarihte? Bayram tatili kaç gün olacak?

Ramazan Bayramı tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili hangi tarihte?

Ramazan Bayramı Arifesi: 9 Nisan Salı

Ramazan Bayramı 1. Gün: 10 Nisan Çarşamba

Ramazan Bayramı 2. Gün: 11 Nisan Perşembe

Ramazan Bayramı 3. Gün: 12 Nisan Cuma

Bayram tatili kaç gün olacak?

Ramazan Bayramı tatili için tarih araştırmaları başladı. 11 Mart'ta başlayacak olan 2024 Ramazan'ın sona ermesinin ardından Ramazan Bayramı kutlanacak. Ramazan Bayramı arifesi Salı gününe denk geliyor. Ramazan Bayramı tatili üç gün yapılmaktadır. Bu yıl bayram Çarşamba, Perşembe, Cuma gününe denk geliyor. Hafta sonu dahil edildiğinde 5,5 günlük tatil yapılacak.

Arife günü ve önceki hafta sonunun bayram tatiline dahil edilip edilmediği henüz netleşmedi. Bayram tatili 9 gün olacak mı merakla bekleniyor. Konu ile ilgili resmi açıklama geldiğinde haberimizde yer alacak.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.