SON DAKİKA
Hava Durumu

G5 Masajı İle Zayıflama hakkında merak edilenler...

Yazının Giriş Tarihi: 22.04.2022 16:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.04.2022 04:37

G5 masajının adının neden G5 olduğu merak konusudur. Uygulama esnasında kullanılan cihazın adı sebebi ile G5 masajı denilmektedir. Uzun yıllardan bu yana selülit tedavisi denildiğinde ilk akla gelen yöntemler arasında yer almaktadır.
Selülit tedavisinde olduğu kadar bölgesel zayıflama konusunda da G5 masajı aletinin faydası görülmektedir. Uygulama sonrasında bölgesel zayıflamaya yardımcı olan G5 masajı, son derece etkili bir yöntemdir. Aynı zamanda ödem şikayeti olan kişiler için de ödem atma ve spazm tedavilerinde iyileşme sağladığı uzmanlar tarafından söylenmektedir.


Yağ yakılmasını hızlandıran özel bir masaj tekniği olan G5 masajı, bölgesel dolaşımın düzenlenmesinde, metabolizma hızlandırılmasında, kan dolaşımının sağlanmasında da etkilidir. Oldukça etkili bir  masaj olan G5 masajı sonrasında kişilerin kronik yorgunluk şikayetlerinin de giderildiği görünmektedir. Kas ve eklemlerin hareket kabiliyetlerinin arttırılması için de G5 masajı denenebilmektedir.


G5 Masajı Nasıl Yapılır ?


Birçok farklı alanda iyileşme gösteren G5 masajı yaygın olarak selülit tedavisinde kullanılan bir yöntemdir.
G5 adı verilen özel bir cihaz ile, ritmik titreşimsel hareketler ile gerçekleştirilen bir masaj tekniğidir. Hızlı titreşimler ile bölgesel uygulamada hem sıkılaşma hem de selülit görünümünün giderilmesi sağlanmaktadır. Titreşim ve itme hareketleri ile gerçekleşitirilen G5 masajı, hücreleri hareketlendirir. İtme kuvveti sayesinde de vücud sıkılaşmasına yardımcı olur. Bölgesel bağ dokusunu açmaya yardımcı olan G5 masajı, yağ yakımını da hızlandırmaktadır.Dengeli beslenme ve spor ile yok edemediğiniz selülit görünümünün giderilmesinde ilk uygulamadan itibaren G5 masajı etkili olmaktadır. Üstelik hiçbir cerrahi müdahaleye gerek olmadan gerçekleştirilen bir yöntem olmasından dolayı da tercih edilmektedir.


G5 Masajı Sonrasında Nelere Dikkat Edilmelidir ?


G5 masajı yaptıranlarda etkinin ne zaman görüleceği merak konusudur. Kişiler bu tip işlemler sonrasında hemen sonuç  almak ister. Ancak kısa sürede sonuç alabilmeniz hem sıkılaşma etkisini görebilmek hem de selülit görünümünün azalması için haftada 3 kez uygulanması tavsiye edilmektedir.
G5 masajı sonrasında daha kısa sürede etkilerini görebilmek için dengeli beslenme  ve spor ile G5 masajını desteklemelisiniz. Spor yapan kişilerde G5 masajının daha kısa sürede etkili sonuçlar verdiği tespit edilmiştir.
 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.