SON DAKİKA
Hava Durumu

İki çocuğunu kucağına alıp balkondan atladı

İstanbul'da 4 çocuk annesi Ayşegül M., 2 çocuğuyla dördüncü kattaki evlerinin balkonundan atladı. Yaralanan 2 çocuk ve annesi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2022 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2022 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
İki çocuğunu kucağına alıp balkondan atladı

İstanbul'a bağlı Sultanbeyli'de yaşayan 29 yaşındaki Ayşegül M., 2 çocuğuyla birlikte balkondan atladı. 

Önceki gün öğle saatlerinde Ayşegül M. 3 yaşındaki oğlu M.M ve 1 yaşındaki kızı T.M.'yi önce banyoda tüpü açarak zehirlemeye çalıştı. Ancak başarılı olamayınca çocuklarıyla evlerinin balkonundan atladı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olayda yaralanan 2 çocuk ve annesi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ayşegül M. ve çocukların vücutlarında kırıklar olduğu öğrenildi. Tedavi altına alınan çocuklardan birinin sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

En Çok Okunan Haberler'Dekolteli kıyafeti' nedeniyle restorandan kovuldu! Banu Alkan: Hamile kalabilirim... Korner direği ile kendisine vuran taraftardan şikayetçi olmadı! Davut Güloğlu'ndan yıllar sonra gelen Ece Erken itirafı İznik Belediyesi'nden miniklere kışlık hediye Osmangazi Tenis Kış Kupası nefes kesti Müge Anlı ölümcül kaza geçirdi! İnegöl'de 2023 yılının yarışma takvimi belli oldu Seda Sayan'ın üvey oğluna sevgi sözcükleri havada kaldı 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.