SON DAKİKA
Hava Durumu

6 Şubat Pazartesi Bursa’da okullar tatil mi? Bursa’da okullar tatil mi olacak mı?

Meteoroloji son dakika hava durumu ve kar yağışı uyarısında bulundu. Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı ve soğuk havanın ardından 6 Şubat Pazartesi okula gidecek olan öğrenci ve öğretmenlerin bulundukları illerde okulların tatil edilip edilmediğine ilişkin meraklı bekleyişleri sürüyor. Peki Bursa'da 6 Şubat Pazartesi günü okullar tatil mi? Bursa'da okullar tatil mi olacak?

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2023 22:01
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2023 22:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
6 Şubat Pazartesi Bursa’da okullar tatil mi? Bursa’da okullar tatil mi olacak mı?

 Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı ve soğuk havanın ardından 6 Şubat Pazartesi okula gidecek olan öğrenci ve öğretmenlerin bulundukları illerde okulların tatil edilip edilmediğine ilişkin meraklı bekleyişleri sürüyor.

Bilindiği gibi ülkeyi beyaz örtünün kaplamasının ardından pek çok ilin Valiliği'nden son dakika kar tatili açıklamaları geliyor.

Peki Bursa'da 6 Şubat Pazartesi günü okullar tatil mi? Bursa'da okullar tatil mi olacak?

Yurdun en çok kar alan bölgelerinden Bursa'da okullar tatil mi sorusuna yanıt aranıyor. Cumartesi akşam saatlerinde başlayacak soğuma ile birlikte Pazar ve Pazartesi günleri İstanbul başta olmak üzere birçok kentte kar yağışları etkili olurken 6 Şubat Pazartesi günü ise okullar açılacak.

BURSA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 6 ŞUBAT 2023

MGM tarafından yayınlanan hava durumu raporunda 5 Şubat sonrası kar yağışlı olacak. Halihazırda Bursa Uludağ'da kar yağışı devam ediyor. Kentte ilk ve orta dereceli okulların tatil edilip edilmeyeceği de belli olacak.

BURSA HAVA DURUMU

3 Şubat 2023 Cuma günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gece yarısı etkili olan karla karışık yağış geçişleri sabah saatlerinde etkisini kaybederken öğle saatlerine kadar çöl bulutlu bir gökyüzü hakim oluyor.

TAHMİNİ 6 ŞUBAT 2023 HAVA DURUMU

Yeni haftanın ilk iş gününde ise (PAZARTESİ) şehir genelinde sabah saatlerinde termometreler eksi 3 dereceye gerilerken dondurucu bir soğuk gün içerisinde etkili olacak. Çok bulutlu gökyüzü ve kar yağışı geçişleri ile birlikte termometreler gün boyu 2 derecenin üzerine çıkamayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.