SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da genç gazeteciye son veda!

Bursa'da görev yapan 28 yaşındaki gazeteci Kadir Umut Pehlivan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Genç gazeteci, Minareli Çavuş Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2026 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2026 15:01
Kaynak: Bursada Bugün
Bursa'da genç gazeteciye son veda!

Bursa basın camiası genç bir meslektaşını kaybetmenin acısını yaşadı Kentte çeşitli basın kuruluşlarında görev yapan 28 yaşındaki gazeteci Kadir Umut Pehlivan, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Genç yaşta gelen acı haber ailesi, meslektaşları ve sevenleri başta olmak üzere Bursa'daki gazeteciler arasında büyük üzüntü yarattı. Meslek hayatı boyunca Bursa'da basın sektöründe aktif olarak görev alan Pehlivan, çalışkanlığı ve meslektaşlarıyla kurduğu iyi ilişkilerle tanınıyordu.

Yaklaşık üç yıldır kalp rahatsızlığı nedeniyle aralıklarla tedavi gördüğü öğrenilen Pehlivan'ın ani vefatı, basın camiasında derin bir üzüntüye neden oldu. Acı haberin duyulmasının ardından çok sayıda meslektaşı ve dostu sosyal medya üzerinden taziye mesajları paylaştı.

Genç gazeteci Kadir Umut Pehlivan için bugün öğle namazının ardından Minareli Çavuş Camii'nde cenaze namazı kılındı. Pehlivan, kılınan namazın ardından ailesi, meslektaşları ve sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.