SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da Venüs Kampüs ve Universium'dan işbirliği

Universium ve Venüs Kampüs'ün ortaklığında Bursa'dan çeşitli okul müdürlerinin katıldığı lansman yemeği gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 20:45
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 20:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bursa'da Venüs Kampüs ve Universium'dan işbirliği

BURSADA BUGÜN 

Universium ve Venüs Kampüs'ün ortaklığında Bursa'dan çesitli okul müdürlerinin katıldığı lansman yemeği Bademli Kampüsü!nde düzenlendi.

Yapılan lansman yemeğine Universium sahibi İhsan Bozkurt, Venüs Kampüs Eğitim Kurumları Kurs Kurucu Temsilcisi Hüseyin Kirez, Okul Kurucu Temsilcisi Ali Erzincanlıoğlu ve çok sayıda okul müdürü katıldı. 

Açılış konuşmalarını gerçekleştiren Venüs Kampüs Eğitim Kurumları Okul Kurucu Temsilcisi Ali Erzincanlıoğlu, Türkiye'deki genç nüfus ve eğitimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erzincanlıoğlu, üniversiteye kadar olan öğrenci sayısının 18 milyon, üniversite ve lisansüstü öğrenci sayısının ise 7 milyon olduğunu belirterek toplam öğrenci sayısının 25 milyonu aştığını ifade etti.

"GÜÇLÜ LİDERLİK BECERİLERİNE İHTİYACIMIZ VAR"

Erzincanlıoğlu, "Genç nüfusun yönetilebilmesi için güçlü liderlik becerilerine ihtiyacımız var. Otuz beş yaş altı nüfusun 45 milyon civarında olduğunu düşündüğümüzde, bu büyük yapıyı yönetmek büyük bir sorumluluk gerektiriyor." dedi.

"EĞİTİM TAMAMEN AVRUPA STANDARTLARINA UYGUN ŞEKİLDE YÜRÜTÜLÜYOR"

Universium Sahibi İhsan Bozkurt, Bulgaristan'da eğitim gören öğrencilerinin başarılı kariyerlere adım attığını belirterek, bu sürecin halen devam ettiğini ifade etti. Bozkurt, Bulgaristan'ın son yıllarda önemli bir eğitim merkezi haline geldiğini vurguladı ve şunları söyledi:

"Bulgaristan'a gelen öğrencilerimiz, eğitim yoluyla veya ticari amaçlarla gelen iş insanlarımız artık tüm Avrupa ülkelerinde serbest dolaşım ve ticari faaliyet imkânlarına sahipler.  Avrupa Birliği üniversiteleri, tüm Avrupa ülkelerinde homojen bir müfredata sahiptir. Bu, öğrencilerimizin birinci sınıfta Sofya'da okuyup, ikinci sınıfta Almanya'da, üçüncü sınıfta İspanya'da ve dördüncü sınıfta İtalya'da mezun olabilecekleri anlamına geliyor. Eğitim tamamen Avrupa standartlarına uygun şekilde yürütülüyor."

En çok sorulan sorulardan birinin öğrenci kabul şartları olduğunu belirten Bozkurt, "Bulgaristan'daki üniversiteler, öğrencileri lise başarı puanlarına göre kabul ediyor. Bir puan sıralaması veya barajı bulunmuyor. Neredeyse ücretsiz eğitim imkânı sunuluyor. Türkiye'de üniversiteyi kazanamayan öğrenciler üzülmesin, biz yanlarında olacağız ve onlara Avrupa diploması sağlayacağız." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.