SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor'un 6 puanlık maçı!

Ligde son iki maçından 4 puan çıkartan ve formda görüntüsüyle dikkat çeken Bursaspor bugün sahasında klasmanda bir basamak altında yer alan Isparta 32 ile karşılaşacak. Fuchs Sports YouTube’dan yayınlanacak Yeşil Beyazlılar’ın zorlu randevusu saat 14.00’te başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2022 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2022 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bursaspor'un 6 puanlık maçı!

Menemen galibiyetiyle bu sezon deplasmandan ilk kez üç puan çıkarmayı başaran Bursaspor seri yakalama amacıyla bugün çok kritik bir maç oynayacak.

3 OYUNCU KADRODA YOK

Yeşil Beyazlılar Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nda Isparta 32 ile karşılaşacak.

Fuchs Sports YouTube’dan yayınlanacak maç 14.00’te başlayacak.

Maçı Gaziantep Bölgesi’nden hakem Abdullah Volkan Aydın yönetecek.

Bursaspor’da sezonu kapatan Eren Güler’le birlikte Hasan Ayaroğlu ve Menemen maçında sakatlanan Samet Bozkurt karşılaşmada forma giyemeyecek.

RAKİP TEK GOL ATABİLDİ

Teknik direktör İsmail Ertekin bu karşılaşmaya büyük önem veriyor. Son iki maçta 4 puan toplayan takımın iyi bir form yakaladığına dikkat çeken deneyimli teknik adam taraftarları da tribüne davet etti. Kritik maç öncesi Bursaspor 15 puanla 15’inci basamakta yer alıyor. Isparta da 13 puanla 16’ncı sırada bulunuyor. Yeşil Beyazlılar rakibini yenerek düşme potasıyla arasındaki puan farkını açma amacında. Bu sezon sahasında 1 maç kaybeden Bursaspor, deplasmanda 1 puan kazanan ve 6 maçta sadece 1 gol atabilen rakibini yenmek arzusunda. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.