SON DAKİKA
Hava Durumu

'İşimi Yönetebiliyorum Eğitimi' Bursa İş Dünyasıyla Buluşuyor…

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu’nun (TÜRKONFED), VISA ve UNDP Türkiye işbirliğiyle hayata geçirilen “İşimi Yönetebiliyorum Eğitimi”, 24 Mayıs 2023 Çarşamba günü Marmara ve İç Anadolu Sanayici ve İş Adamları Federasyonu (MARSİFED) ev sahipliğinde Bursa’da gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2023 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
'İşimi Yönetebiliyorum Eğitimi' Bursa İş Dünyasıyla Buluşuyor…

MARSİFED; TÜRKONFED’in, VISA ve UNDP Türkiye işbirliğiyle hayata geçirilen İşimi Yönetebiliyorum Eğitimi’ne, 24 Mayıs 2023 Çarşamba günü Bursa’da ev sahipliği yapacak.

Serinin beşinci eğitimini Bursa’da 24 Mayıs 2023 Çarşamba günü Bursa’da Mövenpick Hotel’de gerçekleştirecek olduklarını belirten MARSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, etkinliğe dair şu bilgileri verdi:

“Programımızın açılışı, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Serpil Veral’ın ve benim konuşmamla başlayacak. Gün boyu devam edecek olan etkinlikte, alanlarında uzman isimler Bursa iş dünyası temsilcileriyle buluşacak. Bu isimler arasında Visa Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kıdemli Müdürü Didem Karabuda, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serhat Yanık, Kocaeli Üniversitesi’nden Prof. Dr. Şerif Barış, Trendyol Satış ve İş Geliştirme Direktörü Özkan Çokaygil ve Vakko Holding Uluslararası Satış ve İş Geliştirme Direktörü Meltem Polat yer alıyor. Ayrıca, bu projede ilk kez İşimi Yönetebiliyorum Ticaret Köprüsü etkinliğini de düzenleyecek olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu etkinlik komşu federasyonların katılımıyla gerçekleşecek olup, organizasyonumuza ayrı bir ışık tutacak."

Program kapsamında bugüne kadar hem dijital hem de yüz yüze olmak üzere binlerce KOBİ’ye eğitim verildiğinin de altını çizen Ramazan Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Geçtiğimiz yıllarda Eskişehir ve Denizli gibi illerde düzenlenen İşimi Yönetebiliyorum Eğitimi’nin bu yılki serisinin ilkine Bursa’nın ev sahipliği yapacak olması bizim için mutluluk verici. Bursa, ülke ekonomisine sağladığı katkılarla öne çıkan önemli bir şehir. KOBİ noktasında da ciddi potansiyeli barındırıyor. Biz de çatı kuruluşumuz TÜRKONFED’in bize belirlediği programlar doğrultusunda sıklıkla KOBİ’lerle bir araya geliyoruz. Bu etkinlik de bu tarz organizasyonlar arasında önem arz ediyor. Bursa’daki iş dünyası temsilcilerini ve KOBİ’leri 24 Mayıs Çarşamba günü etkinliğimize bekliyoruz.”

Program, katılım belgelerinin takdimi ve aile fotoğraf çekimi ile son bulacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.