SON DAKİKA
Hava Durumu

Medıcabıl Sağlık Grubu 13. Yaşını Kutladı

Bursa’nın sağlık hizmetleri alanında öncü sağlık kurumlarından olan ve Nilüfer Hastanesi, Yıldırım Hastanesi ile Evde Bakım Merkezi ve Radsomer Görüntüleme Merkezini de bünyesinde barındıran Medicabil Sağlık Grubu, düzenlediği törenle 13.yaşını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2023 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2023 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Medıcabıl Sağlık Grubu 13. Yaşını Kutladı

Medicabil Nilüfer Hastanesi’nde gerçekleşen 13. yaş kutlama törenine Medicabil Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen ile tüm hastane çalışanları katıldı.
Kutlamada değerlendirmelerde bulunan Medicabil Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, “Hastane kurma fikri hastalara iyi hizmet verebilmek, daha kaliteli, verimli uygulanabilir tedavilerin her birisini yapabilme fırsatını bulabilmek adına zorunluluktan ortaya çıkmıştı” dedi.


“Zor şartlarda da olsa ayakta kalmayı başardık” diyen Medicabil Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, “Başta hekimlerimiz olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarımızın gayretleriyle bu günlere geldik ve 13. yaşımıza ulaştık. Pandemi süreci atlattık. O zamanki birlik ve beraberliğimizin ne kadar önemli olduğunu, bir arada olduğumuz zaman neleri nasıl başarabileceğimizi gördük” şeklinde konuştu.


Medicabil Sağlık Grubu’nda her şey yolunda gittiğini söyleyen Bilgen gelecek hedefleriyle ilgili olarak da, “150. yılımıza kadar kendimize hedefler belirledik. Uluslararası standartlarda çalışmak en büyük hedefimiz.  Bizlere gönülden olan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Daha sonra konuşan hekimler ile çalışanların duygu ve düşüncelerini paylaşmalarının ardından Medicabil Hastanesi’nin 13. yıl pastası kesildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.