SON DAKİKA
Hava Durumu

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar Bursa'daki ziyaretlerine devam ediyor

Bursa'da ilk olarak Bursada Bugün Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan'ın sunduğu Gün'Aysın' programına konuk olan Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, Bursa ziyaretlerine devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2023 18:36
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2023 18:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar Bursa'daki ziyaretlerine devam ediyor

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, Bursa'da sevenleriyle buluşarak çeşitli ziyaretlerde bulunuyor. Ayrıca Başkan Nacar, 19 Mart Pazar günü Merinos Kültür Merkezi'nde yapılacak 'Muhteşem Türkiye' toplantısına da katılacak.

OSMAN GAZİ VE ORHAN GAZİ'NİN TÜRBELERİNİ ZİYARET ETTİ

Türbeleri ziyaretinde Cuma Nacar, "Burada, Sevr paçavrası ile Bursa'yı işgal edip, Osman Gazi'nin türbesini tekmeleyen Yunan komutanı hatırladık. Ve büyük Türk Milleti'ne Bursa Tophane'den söz veriyoruz: Bundan sonra bu vatanın bir daha işgaline fırsat vermeyeceğiz. Türk Milleti ve devletini kıyamete kadar egemen yaşatacağız. İktidarımızda Türkiye 'Muhteşem Türkiye' olacaktır" ifadelerini kullandı.

BAKIRCILAR ÇARŞISI, KAPALI ÇARŞI VE UZUN ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Başkan Cuma Nacar, Bakırcılar Çarşısı, Kapalı Çarşı ve Uzun Çarşı esnaf ziyaretlerinin ardından Yörük ve Türkmen Dernekleri Başkanlığını ziyaret etti. Dernek Başkanı İrfan Tatlıoğlu tarafından karşılanan Cuma Nacar'a Tatlıoğlu tarafından Kur'an, Bayrak ve Keyfiye hediye edildi. Ayrıca Genel Başkan Nacar, partisinin il başkanlığında ziyaret ederek partililerle buluştu.

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, 19 Mart Pazar günü Hotel Gold Majest'te basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından Merinos Kültür Merkezi'nde 'Muhteşem Türkiye' toplantısında Bursalılara hitap edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.