SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilüfer'de meclis ertelendi! Çoğunluk sağlanamadı

Nilüfer Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı, üye çoğunluğu sağlanamadığı için gerçekleştirilemedi. Toplantı 4 Nisan Cumartesi günü saat 13.00'e ertelendi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2026 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2026 18:12
Kaynak: Bursada Bugün
Nilüfer'de meclis ertelendi! Çoğunluk sağlanamadı

Nilüfer Belediyesi'nin Nisan ayı olağan meclis toplantısı, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir başkanlığında bugün yapılmak üzere toplandı. Ancak toplantıda yeterli meclis üyesi katılımı sağlanamayınca oturum gerçekleştirilemedi.

ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI

Belediye meclisinde karar alınabilmesi için gerekli olan üye çoğunluğunun sağlanamaması nedeniyle toplantı ileri bir tarihe bırakıldı. Bu kapsamda Nisan ayı meclis toplantısının ikinci oturumunun 4 Nisan Cumartesi günü saat 13.00'te yapılacağı bildirildi.

Nilüfer Belediyesi'nde gündemde yer alan maddelerin, ertelenen toplantıda görüşülmesi bekleniyor.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.