SON DAKİKA
Hava Durumu

Şahin Sevinç'ten Bursalılara özür!

Bir işlemenin açılışına gelen CHP Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bursa Cafe ve Restaurantçılar Dernek Başkanı Şahin Sevinç geçtiğimiz hafta yapmış olduğu açıklamanın farklı bir noktaya çekilmek istenildiğini belirterek Bursalılardan özür diledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2022 19:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2022 19:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Şahin Sevinç'ten Bursalılara özür!

CHP Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bursa Cafe ve Restaurantçılar Dernek Başkanı Şahin Sevinç geçtiğimiz hafta yapmış olduğu bir açıklamayla Bursa’nın gündemine bomba gibi düşmüştü.

Açılışta Bursalılardan özür dileyen Şahin Sevinç şu açıklamada bulundu:

Bu dünyada kelebeğin bile 1 günlük ömrü var. Siyaseti birşeyler üretebiliyorsanız yaparsınız. Siyaset “ben bulduğum koltuğa oturayım bir daha bu koltuktan kalkmayım” diye yapılıyorsa o siyaset tıkanmış ve hizmet üretemiyor anlamına gelir. Ben “Milletvekili” adayı iken de “Meclis Üyesi” adayı iken de; yaşadığım ve işleme sahibi olduğum yerde aynı sözü verdim. Benim en büyük vaadim ana muhalefet partisi CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu mahallemize getirmek ve kanaat önderlerini dinletmekti. Yıldırım için ne diyoruz. AK Parti-MHP- HDP düzleminde sıkışmış kalmış Bursa’nın en geriden gelen ilçesi. 750 bin nüfusun yaşadığı, 81 il ve yakın coğrafyasının tüm renklerini yansıtan ilçemizde vatandaşımızın en büyük derdinin geçim olduğu unutularak sanki ben meclis üyeliğinden ve partimden istifa etmişim gibi bir fırtına estirildi. Siyasete Yıldırım’a bir tuğla koymak için girdim. Siyasete girdiğimde en büyük hedefim CHP ile Yıldırım’daki vatandaşlarımızın diyaloglarının çok eksikliğini fark ettiğim için bir nevi köprü vazifesi görerek yakınlaşmayı sağlamak oldu. CHP; Ankara Asfaltı altına giremez tabusunu yıkılmasına Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun programıyla sağlayarak önüme koyduğum en büyük siyasi hedefi de gerçekleştirmiş oldum. Açıklamam bu başarı üstüne olması gerekirken bazı işbirlikçi tayfanın da ara gazıyla çarpıtıldı. Oysa ki; ben geçenlerde vermiş olduğum önerge ile okullara üzümlü kek desteği verilmesini istemiş, bu önergeye de STK’ların sahip çıkmasıyla bir nevi başarılı olmamızın yazılmasını, üstünde konuşulmasını isterdim. Bursa için bir başka başarımız da konaklamanın 1,8 ortalamaya sahip olan ilimizde pandemi sonrası Araplaşan turist akınına vermiş olduğumuz önerilerin desteği ile daha fazla Avrupalı, Güney Amerikalı turistin gelerek 2,2 ortalamaya çıkartılmasının görülmesini beklerdim. Kalbim daima Bursa için atmaya devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.