SON DAKİKA
Hava Durumu

Teksider Yönetiminden Başkan Yılmaz’a Ziyaret

Tekstil ve Konfeksiyon Sanayi İş İnsanları Derneği (TEKSİDER) Yönetim Kurulu, Bursa Protokolü’ne ziyaretlerini sürdürüyor. TEKSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Ceyhan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2023 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2023 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Teksider Yönetiminden Başkan Yılmaz’a Ziyaret

Ziyarette TEKSİDER’in çalışma ve projelerini anlatan Başkan Nermin Ceyhan, sektörü temsil eden ilk ve tek derneğin temsilcileri olarak Bursa’da ve ülke genelinde tekstil, konfeksiyon sektörüne katkı koymak için çalışacaklarını söyledi. Bursa’nın tekstil ve konfeksiyon sektöründeki öncülüğüne vurgu yapan Nermin Ceyhan, “Bizler de aynı zamanda sektör temsilcileri olarak; ‘Gelişime, Bursa ve ülke ekonomimize daha fazla nasıl katkı sağlayabiliriz?’ düşüncesi ile bir araya gelerek, TEKSİDER’i kurduk.

Sektörümüzün ülkemiz ve dünya çapında potansiyelini arttıracak faaliyetlerde bulunarak, sektör temsilcilerimizin talepleri, sorunları ve çözüm önerilerini gündeme getirip, bu alanda yatırım yapan iş insanları ve çalışanlarının önünü açacak çalışmalara imza atmak istiyoruz. Sektörümüze, Bursamıza ve ülkemize değer katacak her türlü işbirliğine açık olacağız” dedi.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da, tekstil ve konfeksiyon sektöründe önemli bölgeleri barındıran ilçelerinde böyle bir derneğe ev sahipliği yapıyor olmalarının mutluluğunu dile getirdi. Oktay Yılmaz şunları söyledi: “Yıldırım, Bursa’nın merkezi konumunda üretken bir ilçe. Yıldırım’a değer katan tekstil ve konfeksiyon sektörü temsilcilerimizin dili olacak, çeşitli çalışma ve projeleriyle çözüm noktası olup iş hacimlerini büyütecek olan TEKSİDER’in başarılı işlere imza atacağını düşünüyorum. Bu anlamda bizler de elimizden gelen desteği vermeye her zaman hazır olacağız.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.