SON DAKİKA
Hava Durumu

Küçük çocukları zorla istismar eden genç kadının hain planı deşifre oldu

Söz konusu gelişme dünyada ses getirirken kadının kocasının itirafları gündeme bomba gibi düştü.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2023 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2023 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Küçük çocukları zorla istismar eden genç kadının hain planı deşifre oldu

Milliyet'in haberine göre, Endonezya'da yaşanan ve dünyada manşet olan gelişmede, bir kadının istismar ettiği çocuklar gündem oldu. Söz konusu olayların detayları ve kadının yaptıkları ise 'yok artık' dedirtti.

POLİS İLMEK İLMEK İŞLEDİ

Endonezya'da yaşayan 25 yaşındaki Yuanita Sari Anggraini isimli kadın, 8-15 yaş arasındaki çocukları evine video oyunları oynayama çağırdı. Burada gençlere oyunları kiralayan  Yuanita'nın hain planını polis deşifre etti.

TECAVÜZE UĞRADIĞINI ÖNE SÜRDÜ

Evine gelen çocukları istismar eden Yuanita, çocuklar kendinden şikayetçi olmasın diye ilginç bir yöneteme başvurdu. 'Sahte Sperm' kullanarak sanki evine gelenler ona tecavüz etmiş iması yaratan Yuanita, kendisine 8 erkeğin tecavüz ettiğini öne sürdü. Yuanita, polise gösterdiği darp ve çizik izlerinde de bu iddiasını kanıtlamaya çalıştı.

SPERM ÖRNEĞİ SAHTE ÇIKTI

Polise yardımcı olmak için ekiplere sperm örneği bile veren Yuanita'nın yalanı yapılan incelemelerde ortaya çıktı. Labarotuvar çalışmalarında ortaya çıkan kayıtlarda Yuanita'nın verdiği örneklerin sahte olduğu belirlendi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Jambi Polis Şefi Eko Wahyudi, skandal gelişmeyle ilgili şu sözleri kullandı:

'Yuanita'dan alınan sperm örnekleri gerçek çıkmadı. Numuneyi onaylayan arkadaşımız söz konusu örneğin başka bir sıvıya ait olduğunu belirledi'

Olayı öğrenen Yuanita'nın kocası da konuştu. Genç kadının çocukları 'dilimlemekle' tehdit ettiğini iddia eden koca, Yuanita'nın küçük çocuklarla zorla cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.