SON DAKİKA
Hava Durumu

Metroda yürüdüğü sırada önüne gelen 10 kadına saldırdı

İspanya'nın Barselona şehrindeki bir istasyonda metro bekleyen 10 kadın hiç tanımadıkları bir adamın saldırısına uğradı. Metro boyunca yürüyen saldırgan önüne gelen tüm kadınlara tokat ve yumruk atarak onlara saldırdı. Olayın ardından 30 yaşındaki Faslı saldırganın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 10:30
Kaynak: Bursada Bugün
Metroda yürüdüğü sırada önüne gelen 10 kadına saldırdı

Barselona'nın Camp de l'Arpa metro istasyonunda içki ve uyuşturucu etkisi altında olduğu iddia edilen 30 yaşındaki kimliği gizlenen adam, metro bekleyen 10 kadına saldırdı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde adamın yalnızca kadınları hedef aldığı görüldü. Kurbanlarını rastgele seçen saldırgan metro istasyonunda yürüdüğü sırada önüne çıkanlara tokat ve yumruk atarak olay yerinden koşarak uzaklaştı.

Mynetin haberine göre; Saldırıya uğrayan kadınlardan birinin aldığı darbe nedeniyle yaralandığı ve hastanede tedavi altına alındığı ifade edildi.

Saldırgan ise kefaretle serbest bırakılmadan cezaevine gönderildi ve adam yaralama suçuyla yargılanması devam ediyor.

Kaynak: T24

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.