SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Soylu açıkladı: Bombayı bırakan yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beyoğlu İstiklal'deki bombalı saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Soylu "Eylemin talimatının Kobani'den geldiğini noktasında değerlendirmemiz var. Bombayı bırakan kişi yakalandı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2022 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2022 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bakan Soylu açıkladı: Bombayı bırakan yakalandı

Dün saat 16.20 sıralarında İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi  de yaralandı. Patlama sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Patlamada yaralananlar sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri patlamanın meydana geldiği bölgede çalışmalarını tamamladı.

03.23İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, olay yerinde açıklamalarda bulundu. Soylu şu ifadeleri kullandı:

"Terörün şöyle bir yüzü var. Dağda mücadele edersiniz. Sınır ötesinde mücadele edersiniz. Şehirde mücadele edersiniz ve birçok terör olayını engellersiniz. Bir tanesini kaçırırsınız. Millet olarak da ülke olarak da kaybettiğimiz canlar açısından da büyük bir bedel ödersiniz. Elbette ki coğrafyamızda büyük bir imtihanla karşı karşıya kaldığımızı biliyoruz. Kimsenin coğrafyasında Kobani yok veya Ayn el-Arab, kimsenin coğrafyasında Münbiç yok, kimsenin coğrafyasında Kamışlı yok. Fakat bizim coğrafyamızda bunlar var. Bunlarla mücadele gerçekleştiriliyor. İstiklal Caddesi bizim milletimizin nazlı bebeğidir. Bu eylemi gerçekleştirenlerin ne mesaj vermek istediğini biliyoruz. Biz bu mesajı aldık. Karşılığını daha ağır vereceğiz."  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.