SON DAKİKA
Hava Durumu

Depo kokunca ekipler harekete geçti! 25 kasa tavuk...

Adana'da bir depodan kötü kokular gelmesi üzerine vatandaş ihbarda bulundu. Ekiplerin incelemesi sonucu depoda 25 kasa dolusu kokmuş tavuk ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2025 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2025 15:52
Kaynak: Bursada Bugün
Depo kokunca ekipler harekete geçti! 25 kasa tavuk...

Adana'nın Seyhan ilçesinde mahalle sakinleri bir depodan kötü kokular geldiği yönünde İlçe Jandarma Komutanlığı'na ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, depoya zabıta ekipleriyle birlikte baskın yaptı.

AKILALMAZ MANZARA

Ekipler içeri girdiğinde insan sağlığını tehdit eden akılalmaz bir manzarayla karşılaştı. Depodan 25 kasa dolusu kokmuş tavuk çıktı. Çevreye yayılan yoğun koku, deponun içinde saklanan tehlikenin boyutunu gözler önüne serdi. Ekipler, hijyen dışı şartlarda istiflenmiş karkas tavukları çevre ve insan sağlığına zarar vermemesi için özel prosedürle imha etti.Ruhsatsız çalışan depo süresiz olarak kapatılıp mühürlenirken, olayla ilgili 1 kişi hakkında gerekli işlemlerin yapıldığı bildirildi.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.