SON DAKİKA
Hava Durumu

Evini satılığa çıkarıp bu ilginç pankartı astı!

Tekirdağ'da bir kadın, komşusu ile yaşadığı soruna çözüm bulamayınca ilginç bir yolu tercih etti. Evini satılığa çıkaran kadın, evine 'Alt kattaki kötü insanlardan dolayı daha kötü insanlara satılıktır' yazısı astı. Yaşadıklarını anlatan kadın, "Artık ben bunaldım, delirecek noktaya geldim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2023 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2023 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Evini satılığa çıkarıp bu ilginç pankartı astı!

Tekirdağ'da bir kadın, komşu ile başa çıkamayınca evini satışa çıkardı ve evine de 'Alt kattaki kötü insanlardan dolayı daha kötü insanlara satılıktır' yazısı astı.

EVİNİ SATILAĞA ÇIKARIP PANKART ASTI

Tekirdağ Çorlu'da bir ev ilanı görenleri şaşırttı. Özge Şeber isimli kadın, Çorlu'da 1 yıl önce bir ev satın aldı ama iddiasına göre bir türlü huzurlu oturamadı. Yüksek sesle müzik ve kahkahaların olduğunu belirten Şeber, evinde hayalet gibi yaşadığını söyledi. Defalarca şikayetçi olan kadının sorunu çözülmek bir yana daha da arttı. Polise, belediyeye şikayet edip sorunun önünü alamayan kadının aklına evini satılığa çıkarıp 'Alt kattaki kötü insanlardan dolayı daha kötü insanlara satılıktır' pankartı asma fikri geldi. Şeber'in iddiasına göre bu durum sitede yaşayanları da canından bezdirdi. Sitede çalışan güvenlik görevlileri tehditlerden usanıp istifa etmek zorunda kaldı.

"DELİRECEK NOKTAYA GELDİM"

Show Haber'in haberine göre yaşadıklarını anlatan Şeber, "Doktora gittim, dışa vur dedi. Dışa vurulmuş hali bu, bıktım. Ben bu rahatsızlıkla baş edebilirim diyen varsa buyursun gelsin. 20 yıl çalışıp evde resmen komşu şiddeti görüyorum. Artık ben bunaldım, delirecek noktaya geldim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.