SON DAKİKA
Hava Durumu

Hatay'da korkunç olay! Uykusundan 'deprem oluyor' diyerek kalktı...

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden olan Hatay'da kahreden bir olay meydana geldi. Erzin ilçesinde bir kadın, 4 gün önce uykusundan 'Deprem oluyor' diye bağırarak uyandı. Panikle balkona doğru koşan kadın ikinci kattan aşağı atladı. 38 yaşındaki kadın hayatını kaybetti. Acılı annesi ise "Kızım intihar etmedi, galiba rüyasında deprem olduğunu görmüş ve panikleyerek atladı” diyerek o anları anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2023 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2023 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Hatay'da korkunç olay! Uykusundan 'deprem oluyor' diyerek kalktı...

Olay, 4 gün önce Erzin ilçesi İsalı Mahallesi’nde meydana geldi. Annesi Lütfiye Çeler ile birlikte yaşayan Ayşe Gülhan Çeler (38), 6 Şubat depreminden çok etkilendi.

Sürekli korku içinde olan Ayşe Gülhan Çeler, 14 Mart gecesi artçı yaşandığını düşünerek uykusundan bağırarak uyandı.

Paniğe kapılan Ayşe Gülhan Çeler, evin balkonuna doğru koşarak ikinci kattan atladı. Hastaneye kaldırılan Çeler, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

"KIZIMA NE OLDUYSA 6 ŞUBAT DEPREMİYLE OLDU"

6 Şubat depreminin ardından kızı Ayşe Gülhan Çeler’in korku içerisinde olduğunu belirten Anne Lütfiye Çeler, “O gün aynı odada kalıyorduk. Salı günü saat 03.30 civarıydı. Kızım Ayşe birden bağırarak uyandı. ‘Anne deprem oluyor dışarı çıkalım’ dedi.

Baktım balkona doğru koştu, kızım orası balkon dememe rağmen tutamadım ve ikinci kattan aşağı atladı.

Ben de ne olduğunu anlayamadım. Balkondan aşağıya baktığımda kızım cansız yatıyordu. Komşulara seslendim koşarak kızımın düştüğü yere geldim. Kendimden geçtim” dedi.

Ayşe Gülhan Çeler

Kızının herkese saygılı ve ailesiyle sorunu olmayan biri olduğunu ifade eden Anne Çeler, “İşinde de sevilen bir insandı. Yardım severdi. Kızıma ne olduysa 6 Şubat depremiyle oldu. Kızım intihar etmedi, galiba rüyasında deprem olduğunu görmüş ve panikleyerek atladı” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.