SON DAKİKA
Hava Durumu

Kirada oturan kadına şok üstüne şok! Sakın bunu yapmayın...

14 yıldır İstanbul Bakırköy'deki bir apartman dairesinde yaşayan kadın, hayatının şokunu yaşadı. Düzenli olarak kirasını ödeyen kiracı kadına, ev sahibi 4 yıldır kira ödemediği gerekçesiyle dava açtı. Bu zamana kadar kirayı elden veren kadın, mahkemenin verdiği kararla ikinci bir şok yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2023 09:18
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2023 09:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Kirada oturan kadına şok üstüne şok! Sakın bunu yapmayın...

İstanbul Bakırköy'de bir kadın, yaşadığı evin kirasını 4 sene boyunca ev sahibine elden ödedi. Kadının bu hatası ona pahalıya patladı. Çünkü ev sahibi kira almadığını ileri sürerek kiracısına dava açtı. Mahkeme, kadın ve ev sahibi arasındaki mesajlaşmayı resmi belge saymayınca kiracı kadın ikinci şokunu yaşadı. Kiracı kadın hem oturduğu evden oldu hem de sahibine 88 bin TL ödedi.

KİRACI KADINA İKİNCİ ŞOK

Kadının ev sahibiyle kirayı ödediğine dair yazışmaları vardı. Tek güvencesi o mesajlardı hatta mahkemeye delil olarak sunuldu. Mahkeme o konuşmaları resmi bir belge olarak saymadı. Mahkeme kadının evden tahliyesine ve ev sahibine 88 bin TL ödenmesine karar verildi.

"ŞAŞIRDIM BORCUM YOK ÇÜNKÜ"

Kanal D Haber'in haberine göre yaşadıklarını anlatan kadın şunları ifade etti:

"Kızım beni bankadan yatıralım diye uyardı. Kızımın içine doğmuş. 'Biz elden istiyoruz, bankadan kabul etmiyoruz' dediler bize. Ben çok güvendim, demek ki hiç kimseye güvenmeyeceksin. Şaşırdım borcum yok çünkü. Neden beni çıkartıyorsunuz dedim. 'Artık oturmanı istemiyoruz, çık' dediler. Daha yüksek meblağa evi kiraya vermek istedi. Üst mahkemede görüşeceğiz, onun sonucunu bekliyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.