SON DAKİKA
Hava Durumu

Ayşe Aslanpay, Batuhan Karacakaya tarafından darp edildiğini iddia etti

Oyuncu Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisi Ayşe Aslanpay, eski erkek arkadaşı tarafından darp edildiği iddiasıyla şikayetçi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2023 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2023 09:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Ayşe Aslanpay, Batuhan Karacakaya tarafından darp edildiğini iddia etti

Survivor All Star 2022'nin en dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya, geçtiğimiz yıldan beri aşk yaşadığı Ayşe Aslanpay yollarını ayırmıştı.

En son haber'in haberine göre; Karacakaya'ya hakkında darp davası açıldı. Eski sevgilisi Ayşe Aslanpay, Karacakaya'ya dava açtığını, "Darp edildiğime dair tüm delilleri dosyaya sundum." diyerek duyurdu.

İşte Aslanpay'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım:

Şikayetçi oldum

"Yaşadığım bu zorlu süreçle ilgili eski erkek arkadaşım Batuhan Karacakaya'dan şikayetçi oldum, darp edildiğime dair elimdeki tüm delilleri dosyaya sundum. Bundan sonra bu konuyla ilgili tarafıma yapılan tüm hakaret ve asılsız olaylarla ilgili avukatım suç duyurusunda bulunacaktır."

Mental olarak o kadar yoruldum ki. Hayatıma devam etmeye çalışıyorum. Bu süreçte destek olan tüm arkadaşlarıma ve avukatıma teşekkürler."

"Umarım benim kadar severler"

Batuhan Karacakaya ile yollarını ayıran Ayşe Aslanpay Twitter hesabında, "Umarım açacağın yeni sayfada benim seni sevdiğimden daha çok severler seni." ifadelerini kullandıktan sonra sosyal medya hesaplarını dondurmuştu.

Eski sevgilisinin açıklamalarından sonra sessizliği bozan Batuhan Karakacaya'dan şiddet iddiasına yanıt verdi.

Karacakaya, Ayşe Fatma Aslanpay'dan ayrıldıktan sonra kendisine saldırdığını, otoparka gidip aracına zarar verdiğini ve evinin kapısına dayandığını belirtti.

"Asıl mağdur benim"

Batuhan Karacakaya, Ayşe Fatma Aslanbay'ın otoparkta kendisine saldırdığı görüntü de dahil olmak üzere birçok video kaydını avukatına ilettiğini belirtti ve "İki kez darp raporu aldım. Asıl mağdur benim" dedi.

Öte yandan Ayşe Fatma Aslanbay'ın adı geçen haftalarda "Yalı Çapkını" dizisinin oyuncusu Mert Ramazan Demir'le anılmış, buna kanıt olarak Aslanbay'ın kitaplığında Demir'in adının yazılı olduğu senaryonun olduğu gösterilmişti.

Aslanbay ise "Benim kalbimin sahibi Batuhan Karacakaya" diyerek söylentilere nokta koymuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.