SON DAKİKA
Hava Durumu

Ünlü model Jeff Thomas, evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Amerikalı model Jeff Thomas, 35 yaşında oturduğu evin önünde ölü halde bulundu. İntihar ettiği yönünde ihbar yapılan oyuncunun ölümüyle ilgili polis soruşturma başlattı. En son spor salonunda spor yaparken çektiği videoyu paylaşan Thomas'ın ölümü, ailesi ve arkadaşları arasında büyük bir üzüntüye sebep oldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2023 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2023 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Ünlü model Jeff Thomas, evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

35 yaşındaki sosyal medya fenomeni ve model Jeff Thomas, Miami'de bir apartmanda dairesinin balkonunda düşerek hayatını kaybetti.

Polis ilk verilerin, modelin intihar ettiğini gösterdiğini fakat kesin ölüm sonucunun otopsiden ortaya çıkacağını söyledi.

İNTİHAR ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Amerika TMZ gazetesine konuşan güvenilir bir kaynak da Thomas'ın intihar ettiğini söyledi. Birçok dünyaca ünlü giyim markası ile anlaşması olan Thomas, Londra'da bulunan bir mankenlik ajansı ile çalışıyordu.

AİLESİ YIKILDI

En son spor salonunda spor yaparken çektiği videoyu paylaşan Thomas'ın ölümü, ailesi ve arkadaşları arasında büyük bir üzüntüye sebep oldu.

AMCK Model Ajansı için çalışan Thomas aynı zamanda oyunculuk da yapıyordu. Ajans, olayla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı. 1.88 boyundaki Thomas, 97 kilo ağırlığındaydı. Yeşil gözlü modelin saç rengi ise açık kahverengiydi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.