SON DAKİKA
Hava Durumu

Metin Akpınar'dan Altılı Masa ve Meral Akşener yorumu

Metin Akpınar, Youtube'da katıldığı Kafa TV programında Altılı Masa'ya dair yaptığı yorumlarla gündeme geldi. Metin Akpınar, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in masayı terk edip geri dönmesini yorumladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2023 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2023 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Metin Akpınar'dan Altılı Masa ve Meral Akşener yorumu

Usta oyuncu Metin Akpınar, Youtube'da katıldığı Kafa TV programında 6'lı Masa'da yaşananları değerlendirdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, masadan önce kalkmış ağır sözler söyleyerek Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulunmuştu. Sonrasında Akşener'in masaya geri dönmesiyle birlikte 6'lı Masa'nın adayının Kılıçdaroğlu olması gündeme bomba gibi düşmüştü.

Usta oyuncu "Akşener masadan kafa atarak kalktı" diyerek bir tekerleme söyledi ve herkesi güldürdü.

Akpınar masada yaşananları değerlendirirken, "Rüzgarsız havada fırıldak dönüyorsa mutlaka bir üfleyeni vardır. Bununla kapatalım bu mevzuyu" dedi.

"SOFRA, 6'LI MASA'YA BENZEMEZ"

Akpınar, günlerce süren sohbet masalarından bahsederken, "Ben alkolik olmadım hiç ama o keyfe bağımlılığım oldu. Sofra adabına bağımlılığım oldu. Sofra 6'lı masaya, 5'li masaya benzemez. Sofra çok güzel kuralları olan efendice bir şeydir. Öyle hemen oturup, kalkamazsınız" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.