SON DAKİKA
Hava Durumu

Haydi Timsah! Bu acıyı bir daha yaşamayalım...

Türk futbolunun şampiyon kulübü Bursaspor bugün tarihinin en kritik maçına çıkacak. TFF 2. Lig’de küme düşme korkusu yaşayan Yeşil Beyazlılar sezonun son maçında deplasmanda Nazilli Belediyespor’la karşılaşacak. Özer Hurmacı yönetimindeki Timsah rakibini yendiği takdirde ligde kaldığını ilan edecek. Tarihi maç saat 15.00’te başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2023 09:16
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2023 09:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Haydi Timsah! Bu acıyı bir daha yaşamayalım...

Türk futbolunun şampiyon apoletli kulübü, 60 yıllık çınar Bursaspor bugün tarihinin en kritik maçına çıkacak.

CEZALI KUBİLAY KADRODA YOK

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Nazilli Belediyespor’la sezonun son maçını oynayacak Yeşil Beyazlılar küme düşmeme sınavı verecek. Nazilli İlçe Stadı’ndaki maç saat 15.00’te başlayacak. Mücadeleyi tecrübeli Süper Lig hakemi Volkan Bayarslan yönetecek. Bursaspor’da kart cezalısı Kubilay Sönmez kritik maçta takımdaki yerini alamayacak.

MAÇ YAYINI YOUTUBE’DAN

Daha önce Süper Lig’de iki kez küme düşme üzüntüsü yaşayan ve geçen yıl da hiç hesapta yokken TFF 1. Lig’den ikinci Lig’e düşen Bursaspor’da camia Yeşil Beyazlı kramponlardan kendilerine bir kez daha aynı acıyı yaşatmamalarını istiyor. Bursaspor rakibini yendiği takdirde matematiksel olarak ligde kaldığını ilan edecek. Yenilmesi halinde de rakiplerinin alacağı sonuçları bekleyecek. Tarihi maç Bursaspor YouTube kanalından naklen yayınlanacak.

KRİTİK MAÇA TECRÜBELİ HAKEM

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Bursaspor’la Nazilli Belediyespor arasında oynanacak maça tecrübeli bir ismi atadı. Maçta Süper Lig hakemi Volkan Bayarslan düdük çalacak. Bayarslan daha önce Bursaspor’un 10 maçında düdük çaldı. Yeşil Beyazlılar Bayarslan’ın yönettiği maçlarda 8 galibiyet, birer yenilgi ve beraberlik elde etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.