SON DAKİKA
Hava Durumu

Özer Hurmacı: Gerekmedikçe sahaya çıkmayacağım

Bursaspor’da teknik sorumluluk görevine getirilen Özer Hurmacı ilk basın toplantısında yaşadığı duyguları dile getirdi. Hayallerinin gerçekleştiğini belirten genç çalıştırıcı, “Son bir maça çıkıp yeşil sahalara veda edeceğim” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2023 18:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2023 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Özer Hurmacı: Gerekmedikçe sahaya çıkmayacağım

Bursaspor’da futbol sorumlusu olarak görevine getirilen Özer Hurmacı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

MAHCUP ETMEYECEĞİM

Kendisine güvenenleri mahcup etmemek için var gücüyle çalışacağını söyleyen Hurmacı, “Bana böylesine büyük bir görevi ve sorumluğu verdikleri için başkanıma ve yönetimime teşekkür ederim. Bursa bir futbol şehir, Bursaspor çok büyük bir değer. Ülkemizin 5. şampiyonu, özel tarihi saymakla bitmez. Camianın güvenini arkamda hissetmem onur ve gurur verici. Onları mahcup etmemek için bütün çalışma azmimle teknik direktör olarak beklentilerini karşılamak için herkese söz verebilirim. Kendime ve futbolcularımıza çok güveniyorum. Her şeyin çok iyi olacağına inanıyorum.” dedi.

BİR HAYALİM DAHA VAR

Zorda kalmadıkça saha içinde yer almayacağını kaydeden Özer Hurmacı, “Hayal ve tahmin etmiştim. Şu anki durumda böyle bir planın çıkması sürpriz oldu. İsmail Hocama da teşekkür ederim. Onun sağlık sıkıntısı vardı. Ama o fedakarlık yaptı. Savaşan bir yapısı vardı. Çıkışa geçen bir takım emanet etti. Bundan sonra da bizi destekleyecektir. Ben teknik direktör olmak istiyordum. Zoraki bir durum olmadığı sürece, sakatlık olmadıkça, saha içinde olma taraftarı değilim. Olmayacağım da mümkünse. Takımı ve ekibi yönetim bu kritik virajdan çıkmamız lazım. Takımı üstlere çıkarırsam, Bursaspor formasını dolu tribünler önünde giyerek futbolculuk kariyerimi noktalamak istiyorum. Bu da benim hayalim” ifadelerini kullandı.

İşte Hurmacının açıklamalarından satırbaşları...

BURSA’YA YENİ GELMEDİM

“Maç, maç gitmeyi tercih ediyorum. Önce Perşembe günkü maçı kazanmak için çalışacağız. 2019’da Bursa’ya geldim, 3 ay önce gelmedim. Biraz ara verdik ama gönülden bir ayrılık olmadı. Biz gönülden sevdiğimiz bir yerden ayrılmayız. Bursaspor’a yeni gelmedim.”

GENÇLERİ İYİ BİLİYORUM

“Buradaki gençlerin 4 sene önceki hallerini biliyorum. Bu gençlere teknik direktörlük yapma şansım var. Onlara katkıda bulunabileceğim için çok şanslı hissediyorum kendimi. Bütün bilgi birikimimi onlara aktaracağım. Kazanma ve kazanma alışkanlığını onlara yüklemeye çalışacağım. Bir insanı, bir takımı geliştirirken onun amacı olmalı. Kazanmak da dünyanın en güzel hislerinden bir tanesi.”

BEKLENTİLERİ BİLİYORUM

“Taraftarın ne beklediğini, bizden ne beklediğini çok iyi biliyorum. Oyunculara güvendiğim için bu taşın altına elimi soktum. Bunların hepsinin farkındayım. Burada uzun yıllar kalıp, Bursaspor’u basamak basamak en üst seviyeye taşımak istiyorum. Tekrar hak ettiği yere getirene kadar bu şehirden ayrılmak istemiyorum.”

TAKIM OYUNU OYNAYACAĞIZ

“Olgun atak geliştiren, coşkulu oynayan bir Bursaspor izletmek istiyorum. Takım oyunundan bahsedebilirim. Ben daha iki gündür buradayım. Yıllarca bunları hayal ettim. İnşallah bunları burada sahaya yansıtmak için bütün coşkumla bunun mücadelesini vereceğim.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.