SON DAKİKA
Hava Durumu

Twitter’ın yeni CEO’su, Elon Musk'tan koltuğu devralıyor

Twitter Üst Yöneticisi (CEO) Elon Musk, şirketin CEO'sunun Linda Yaccarino olduğunu bildirmişti. Yaccarino, bugün Twitter CEO'su olarak Elon Musk'tan görevi devralacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2023 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2023 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Twitter’ın yeni CEO’su, Elon Musk'tan koltuğu devralıyor

Elon Musk, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Twitter için yeni bir CEO'yu işe aldığını ve yeni CEO'nun yaklaşık 6 hafta içinde görevine başlayacağını açıklamıştı.

Yeni CEO'nun ardından şirketteki görevinin ne olacağına da değinen Musk, kendi rolünün Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknolojiden Sorumlu Başkan (CTO) olacağını, ürün, yazılım ve hizmetleri denetleyeceğini belirtmişti.

Yeni CEO görevi devralacak

Elon Musk, şirketin CEO'sunun Linda Yaccarino olduğunu bildirmişti. Yaccarino, bugün Twitter CEO'su olarak Elon Musk'tan görevi devralacak.

Yeni CEO, daha önce küresel reklamcılık şefi olarak görev yapıyordu. Yaccarino ayrıca, Dünya Ekonomik Forumu'nda (WEF) Çalışmanın Geleceği Görev Gücü'nün başkanı olarak görev yapıyor.

Musk, şirketin yöneticiliğini üstlenecek kadar "aptal" birini bulur bulmaz Twitter CEO'luğu görevinden istifa edeceğini, sonrasında sadece yazılım ve sunucu ekiplerini yöneteceğini belirtmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.