SON DAKİKA
Hava Durumu

Bu hafta bu burçlar yüksek enerjisiyle hem coşacak, hem coşturacak!

Güneş kova burcuna geçiyor. Kova insancıl, bütünü düşünen, biz diyen bir enerjiye sahip ve Güneş de benlik olduğu, biz değil ben dediği için rahat edemiyor. Kova enerjisi kendini bulma yolculuğunun 'bizden' geçtiğini düşünür, halbuki biz olabilmek için önce 'ben'i bulmamız gerekli. İşte, astrolog Fatmagül Çamur'dan 16-22 Ocak 2023 haftası burç yorumları...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2023 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2023 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bu hafta bu burçlar yüksek enerjisiyle hem coşacak, hem coşturacak!

Bir ay boyunca kendimizi ortaya koyma şeklimiz daha özgür, özgün bir biçimde olacaktır. Özgürlük arayışımız ve anlayışımız daha ön planda olacak. Marjinal, ekstrem şeyler dikkatimizi daha çok çekecek.

Güneş olduğu yeri aydınlatır. Bu sebeple haritamızda kova burcu hangi alandaysa o konular görünür olmaya başlayacaktır.

Koç ve Yükselen Koçlar: Güneş'in kova burcuna geçmesi ile birlikte sosyal çevreniz önem kazanacak. Arkadaş grubunuzla organizasyon planları yapabilirsiniz. Sosyal medya ile ilgilenenler için bu alanlarda daha görünür olmanızı sağlayacak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğalar: Güneş'in kova burcuna geçmesi ile birlikte kariyer hayatınız ön planda olacak. Mesleğinizle ilgili yenilikler oluşabilir. İş hayatında yeni insanlarla tanışabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Güneş'in kova burcuna geçmesi ile birlikte yurtdışı, eğitim, mahkemeler gibi konular daha görünür olacaktır. Ani bir kararla yurtdışı seyahati planlayabilirsiniz. Medyatik konular da gündeminizi oluşturabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Güneş'in kova burcuna geçmesi ile birlikte finansal konular karşınıza çıkıyor. Tazminat, banka kredisi, borç yapılandırma gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Arkadaşlarınızla borç alış verişi yapabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Güneş'in kova burcuna geçmesi ile birlikte ilişkileriniz ön planda olacak. Yeni birisiyle tanışabilir, var olan ilişkinizde yenilikler yaşayabilirsiniz. İlişki konularında değişim rüzgarları esiyor diyebiliriz. Sosyal medya aşkları da gündeminizde olabilir.

Başak ve Yükselen Başak: Güneş'in kova burcuna geçmesi ile birlikte iş ve sağlık konuları gündeminizde olacak. Bu dönemde özellikle kemik ağrıları ya da şekerle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda kendinizi çok kaptırdığınız için sağlığınızı ihmal edebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Güneş'in kova burcuna geçmesi ile birlikte aşk, flört ve çocuklarınızla ilgili gelişmeler sizleri bekliyor. Yalnız olanlarınız için yeni bir ilişki olasılığı oluşabilir. İlişkisi olanlar daha özgür ve özgün bir havada olabilir. Arkadaşlıktan ilişkiye dönüşen ilişki modelleri de göz önünde olacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep: Güneş'in kova burcuna geçmesi ile birlikte ev, aile, yuva konuları gündemde olacak. Evle ilgili marjinal değişikliklere gidebilirsiniz. Arkadaşlarınızda ev partileri düzenleyebilirsiniz, ev ziyaretleriniz sıklaşabilir.

Yay ve Yükselen Yay: Güneş'in kova burcuna geçmesi ile birlikte eğitim, ticaret, iletişim gibi konularınız daha ön planda olacaktır. Yeni bir eğitime başlayabilir, oralardan tanışacağınız insanlarla arkadaşlık ilişkileri kurabilirsiniz. Teknoloji hayatınızda daha büyük bir yer tutabilir. Kardeşlerle seyahat planları yapabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Güneş'in kova burcuna geçmesi ile birlikte parasal konularınız ön plana çıkacak. Borsa, kripto para gibi alanlara dikkatinizi yoğunlaştırabilirsiniz. Teknolojiye para harcayabilir, yatırımlarınızı teknolojik ve bilişim üzerine yapabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Güneş'in sizin burcunuza geçmesi ile birlikte asi, marjinal, aykırı tarafınınız daha ön planda olabilir. Dış görünüşünüzle ilgili marjinal bir değişiklik yapma kararı alabilirsiniz. Kararlarınız, düşünceleriniz sürekli değişebilir. Kendinize özgürlük alanı yaratma ihtiyacınız daha da çoğalabilir.

Balık ve Yükselen Balık: Güneş'in kova burcuna geçmesi ile birlikte ruhsal konularınız daha görünür olacaktır. Duygu durumunuzun sürekli değişken olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Ayrıca sizden gizli yapılan olayların da beklemediğiniz şekilde ortaya çıktığına şahitlik edebilirsiniz.

Kaynak: Bursadabugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.