SON DAKİKA
Hava Durumu

96. Gazi Koşusu'nda büyük sürpriz! Kariyerinde ilk kez kazandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 96 yıldır aralıksız olarak gerçekleştirilen Gazi Koşusu’nu Emrah Karamazı'nın sahibi olduğu Secret Power, jokeyi Özcan Yıldırım ile kazandı. Özcan Yıldırım böylece kariyerinde ilk kez Gazi Koşusu kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2022 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2022 18:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
96. Gazi Koşusu'nda büyük sürpriz! Kariyerinde ilk kez kazandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen 96'ncı Gazi Koşusu'nu jokeyliğini Özcan Yıldırım'ın yaptığı "Secret Power" isimli safkan kazandı. Yıldırım böylece kariyerinde ilk kez Gazi Koşusu kazandı.

AHMET ÇELİK'İN MÜTHİŞ SERİSİ SONA ERDİ

Gazi Koşusu’nu üst üste 7 kez kazanan Ahmet Çelik'in müthiş serisi bu yarışla birlikte sona erdi. Çelik, 2015’ten beri Gazi Koşusu’nda zirveyi kimseye bırakmamıştı. Usta jokey sırasıyla; Renk, Graystorm, Piano Sonata, Hep Beraber, The Last Romance, Call To Victory ve Burgas isimli safkanlarla derbiyi kazanmıştı.

22 üç yaşlı İngiliz tayının 2400 metre mesafede ve çim pistte kıyasıya kapıştığı mücadelede finişi önde geçen safkan Secret Power sahibi Emrah Karamazı'ya, 2.5 milyon TL kazandırdı. Koşuyu kazanan tayın sahibi birincilik ikramiyesine ek olarak kayıt tutarları, taksit ücretleri ve at sahibi primiyle birlikte toplam 3 milyon 859 bin 700 TL’lik bir ikramiye kazanmış oldu. At sahibi aynı zamanda tayın yetiştiricisi ise bu tutara yetiştiricilik primi de dahil olacak ve ödül 4 milyon 578 bin 450 TL’ye ulaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.