SON DAKİKA
Hava Durumu

Soda şişesinin içinden sinek çıktı!

İstanbul'da satın aldığı ünlü bir markaya ait olan sodanın içinde sinek gören Şeyma Alçın durumu hemen firmaya bildirdi. Alçın, firmadan gelen cevap karşısında şoke oldu. Sadece bir özür beklediğini söyleyen Alçın, "Ben sadece bir özür bekledim. Çünkü bu ayıplı bir mal" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2023 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2023 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Soda şişesinin içinden sinek çıktı!

Milliyet'in haberine göre, İstanbul Seyrantepe'de bir mimarlık ofisinde çalışan Şeyma Alçın, ofis için alışveriş yaptı. Su, çay ve soda alarak iş yerine bırakan Alçın daha sonra ofisten çıktı. Birkaç gün sonra iş arkadaşları tarafından aranan Alçın, soda şişesinin içinden sinek çıktığını duyunca şok oldu. Hemen ofise gidip şişeye bakan Şeyma Alçın soda markasının müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirdi.

Firmanın isteği üzerine maille şişenin ve içindeki sineğin fotoğraflarını da atan Alçın beklemeye başladı. Bir süre sonra firmadan bir telefon aldığını söyleyen Alçın, "Şişeyi incelemeleri için kendilerine göndermemi istediler. Ben de onlara, 'Şişeyi size verirsem elimde bir şey kalmayacak. Ekipleriniz gelip burada incelesin' dedim. Bunun üzerine şişe üzerindeki seri numarasını istediler. Birkaç gün sonra tekrar arayıp aynı seri numaraya ait şişeleri incelediklerini ve diğer şişelerde sorun olmadığını söylediler" dedi.

'SADECE ÖZÜR BEKLEDİM'

Firmadan sadece özür beklediğini söyleyen Şeyma Alçın, "Ben bu markanın suyunu da kullanıyorum. Sodasını da çok beğenerek içiyordum. Diğer şişelere de baktıklarını söylediler ama içim rahatlamadı. Ben sadece bir özür bekledim. Çünkü bu ayıplı bir mal" dedi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.