SON DAKİKA
Hava Durumu

Dizisi başlayan Ebru Şahin'e eşi Cedi Osman'dan destek

Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun başrolünü paylaştığı Yüzyıllık Mucize dizisi dün akşam ekrana geldi. Eşinin dizisine destek veren basketbolcu Cedi Osman, "Seninle her zaman gurur duyuyorum her şeyim. Bol reytingli bir sezon olsun. Seni seviyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2023 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2023 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Dizisi başlayan Ebru Şahin'e eşi Cedi Osman'dan destek

Başrollerini Zerrin Tekindor, Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Necip Nemili, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan ve Hümeyra gibi isimlerin paylaştığı Yüzyıllık Mucize dizisi dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Başarılı basketbolcu Cedi Osman'dan 2020 yılının yazında tanışarak geçtiğimiz sene hayatını birleştirdiği eşi Ebru Şahin'e destek gecikmedi.

CEDİ OSMAN'DAN DESTEK

1,4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından eşinin dizideki bir karesini yayınlayan Cedi Osman, "Seninle her zaman gurur duyuyorum her şeyim. Bol reytingli bir sezon olsun. Seni seviyorum" ifadelerini kullandı. Osman'ın paylaşımı kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

YÜZYILLIK MUCİZE'NİN KONUSU NE?

Senaryosunu Nuran Evren Şit'in kaleme aldığı Yüz Yıllık Mucize dizisi, sıra dışı bir hikayeye sahip. Günümüzde 130 yaşında olan Ali Tahir (Birkan Sokullu); hayatıyla ilgili önemli bir karar verdiğinde Harika (Ebru Şahin) ile karşılaşır. Bu karşılaşma ve tanışma sonrası hem Harika hem de Kemal için yeni bir sayfa açılacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.