SON DAKİKA
Hava Durumu

Dördüncü buluşmada aşk! Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal ile evliliğini anlattı

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, 2016'da Cunda Adası'nda gerçekleşen düğün ile hayatlarını birleştirmişti. 2020'da Lalin'in doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğunu yaşayan oyuncu çift, Mayıs 2022'de ikinci kızları Leyla'yı kucaklarına almıştı. Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikiliden İmirzalıoğlu, "Aşk evliliği yaptım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2023 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2023 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Dördüncü buluşmada aşk! Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal ile evliliğini anlattı

'Deli Yürek' Ezel' ve 'Karadayı' dizilerindeki rolleriyle hafızalarda yer eden, Ekim 2019'dan itibaren sunucusu olduğu fenomen yarışma 'Kim Milyoner Olmak İster'de sevenlerinin karşısına çıkan Kenan İmirzalıoğlu, katıldığı programda, eşi Sinem Kobal ile evliliğini anlattı.

"BABAM BANA İYİ BİR WORKSHOP VERDİ"

"Babanla aranız nasıldı" sorusu yöneltilen 48 yaşındaki iki çocuk babası oyuncunun yaşamına dair detaylar ortaya çıktı. İmirzalıoğlu'nun babası, üniversiteyi kazanamayan oğlunu tarlada çalıştırarak, bir anlamda yaşamın zorluklarını göstermişti. Ünlü isim, şakayla karışık, "Bu omuzları orada geliştirdim. Babam bana iyi bir workshop (atölye çalışması) verdi" dedi.

"HİÇBİR YERİ KAZANAMAZSAM BABAM BANA YENİ TRAKTÖR ALACAK"

İmirzalıoğlu, okul yıllarına dair, "Babamla aram iyidir. İlkokulda en azından derslerim iyiydi, babam okumaya çok önem verirdi. 'Aman oğlum bu köyde kalmayacaksın değil mi? Okuyacaksın ve kendi hayatını kuracaksın. Buradaki toprağa güvenme sakın' derdi. Hatta bu konuda çok iyi bir workshop aldım, bu omuzları orada geliştirdim. Babam çiftçiliğin bütün ince kurallarını bana anlattı. Lisedeyken arkadaşlarım 'ODTÜ'yü kazanırsam babam bana şu arabayı' alacak, 'İTÜ'yü kazanırsam babam bana motor alacak' derdi. Ben de 'Hiçbir yeri kazanamazsam babam bana yeni traktör alacak' derdim" ifadelerini kullandı.

"BENİM AŞKIM İLK GÖRÜŞTE DEĞİLDİ"

Kendisi gibi oyuncu olan Sinem Kobal ile gözlerdne uzak şekilde mutlu bir evlilik sürdüren İmirzalıoğlu, “Aşka inanır mısın” sorusuna ise şu yanıtı verdi:

Aşka inananlardandım. Fakat ‘Artık herhalde aşk, kavak yellerinin esmeye başladığı zamanlarda olan bir şey’ diye düşünmeye başlamıştım ki bir aşk evliliği yaptım. 40’ımdan sonra tekrar aşkla karşılaşır mıydım, hiç emin değildim. Hayatta ufkunu çok dar tutmamak lazımmış. Hayatın ne vereceği belli olmuyor. Sinem’i öncesinde de tanırdım. Benim aşkım ilk görüşte değildi, dördüncü buluşmamızdaki sohbetimizde, o esnada, ruhtan bir çarpmaydı. ‘Bir dakika ne oluyor bana, burada başka bir şey var’ oldum. Aşk çoğaltan, şaşırtan, üreten, çok daha duygusallaştıran, çok daha güçlü kılan bir şey. İnandığın bir aşkın varsa karşında hiçbir şey duramaz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.